23 augustus 2012

Love: Deuren

Oké, misschien een beetje een raar onderwerp, maar ik vind deuren zo ongelofelijk leuk en mysterieus. Wat schuilt er achter een deur? Wat zal je er vinden? Is het geheim? ... Je begrijpt me wel, ik ben een vrij nieuwsgierig persoon. Zo nieuwsgierig dat ik mijn lief een heel klein beetje teleurgesteld heb. Hij had een notitieboekje op zijn nachtkastje liggen, mijn nieuwsgierigheid was uiteraard al geprikkeld en ik vroeg wat er in stond. Hij antwoordde dat ik dat niet mocht weten, hij moet mij tenslotte toch niet alles vertellen? Een beetje gezeurd maar hij bleef bij zijn standpunt. Daarom heb ik het boekje maar meteen met geweld bemachtigd. 'En wat stond er nu in dat boekje?', vraag je jezelf waarschijnlijk nu af. Wel, in dat boekje stond helemaal niets. Voor die relatie-test ben ik dus glansrijk gezakt. Maar goed, ik dwaal af. Deuren ...

Wat kunnen ze toch mooi zijn. Op mijn Pinterest-pagina verzamel ik al een hele tijd plaatjes van de prachtigste exemplaren. Hier vind je mijn favorieten.
Als je op de foto klikt ga je automatisch naar de website waarvan het plaatje komt.
Bron onbekend. 


Wel, zoals je waarschijnlijk wel zult begrijpen, zou ik het helemaal niet erg vinden wanneer zo'n deur nou toevallig in mijn huisje komt te staan. 

Liefs,
      Elke

2 opmerkingen: