Over mij

Hai en welkom op dit blog!

Ik ben Elke, een 22-jarige uit Oost-Vlaanderen en een crazy-catlady in spé. Ik ben vorig jaar afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en sindsdien ben ik vervangjuf. Een vaste baan zit er nog niet in dus ik fladder maar van school naar school. 
Oorspronkelijk ben ik dit blog met Claudia (mijn beste vriendin) begonnen maar sinds kort doe ik het alleen. Gelukkig hoef ik haar niet te missen want ik zie haar nog mooi iedere week. Woehoe! 

Dit blog is voor mij een plekje waar ik mijn gedachten, lievelingsboeken, muziek, films en foto's kan delen. Ooh ja, en serie-verslaafd ben ik ook. 

Dingen waar mijn hartje sneller van gaat slaan:
mijn lief // de verandering van seizoenen // Friends // haken // heel lang voor iets sparen en het dan eindelijk kunnen kopen // amateur-fotograafje spelen // mijn bed na een lange werkdag // lesgeven, en dan vooral de muzische lessen // leren koken // lijstjes maken // chocolade // mijn nieuwe tas // muesli // frambozen // het feit dat ik na 4 jaar eindelijk mijn rijbewijs heb gehaald // thee leuten // schrijven // anderen hun blogs lezen (dus laat je blog maar achter dan kom ik je eens opzoeken) // verjaren en andere feestdagen // pepernoten // ranonkels // een opgeruimde kamer (want ja, ik woon nog steeds lekker thuis) // een ongeplande vrije dag // make-up testen en weeral voor de dag komen alsof iemand mij een blauw oog heeft geslagen, ik zal het nooit leren vreest ik // een briefje in de brievenbus // een nieuw boek voor in mijn overvolle boekenkast // een warm bad // kaarsjes aansteken en naar een filmpje kijken // op reis gaan // mijn poezengezin // en nog veel (veel, veel, veel, veel, ...) meer!

Liefs,
       Elke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten