5 september 2012

Life: Tips for having a fun and save roadtrip

Ze zeggen dat vanaf je in je auto stapt de vakantie begint. Maar geef toe, urenlang in een auto zitten is niet echt het leukste dat er is. Vandaar enkele tips om zo aangenaam en veilig mogelijk op je bestemming te geraken.

·         Is het tropisch warm buiten, zet dan de airco aan op een aangename temperatuur. Heb je dat niet zet je ramen open zo krijg je toch wat wind binnen en kan je afkoelen.
·         Maak je eigen playlist en zing met volle borst mee op jouw favoriete nummers.
·         Iedereen heeft als kind wel raad spelletjes gespeeld. Ook al ben je wat ouder het blijft even leuk en de tijd vliegt voorbij.
·         Drink niet al te veel zodat je niet om de vijf minuten naar het toilet moet dat kan voor irritaties zorgen bij de andere passagiers. Maar zorg er natuurlijk wel voor dat je niet uitdroogt, dat is namelijk ook weeral niet zo geweldig, dus blijf jezelf toch hydrateren. 
·         Ben je moe stop dan en doe een dutje. Je kan het best rusten aan een drukke en goed verlichtte tankstation, dat is het veiligst.
·         Ga je naar het toilet dan kan er best altijd iemand bij de auto blijven. Zo ben je zeker dat er niemand met je spullen vandoor gaat.
·         Drink geen alcohol, daar word je toch alleen maar moe van en daar kunnen ongelukken van komen.
·         Heb voldoende cash geld bij voor onderweg. Als je kaarten niet werken kan je toch nog betalen aan de pĂ©ages en kan je rustig verder rijden.
·         Zorg ervoor dat je je persoonlijke papieren bij hebt dan heb je geen problemen als ze je laten stoppen.

·         En als laatste tip misschien wel het belangrijkste: Never drive faster than your guardian angel can fly!
Xxx Claudia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten