27 januari 2014

Januari 2014

Zoals vorig jaar ben ik deze keer ook weer een 365-dagen project begonnen. Aangezien het op mijn bucketlist staat, moet ik het toch ooit eens volbrengen. Vorig jaar was ik met de photo-challenge tot maart geraakt. Ik ben benieuwd hoever ik het nu schop. Gelukkig krijg ik ook hier en daar wat hulp van mijn lief die model wilt spelen. Hier een verslagje van een aantal foto's die ik deze maand genomen heb.

Een zelfportret. Wat vind ik dit toch moeilijk steeds. Ik vind zelf op de foto staan gewoon echt niet leuk. Van deze was ik toch nog het meeste tevreden. Misschien nog wat meer oefenen hierop.

 Iets waarvan je houdt: kaarsjes! Iedere keer ik op mijn kamer kom steek ik ze meteen aan. Het brengt zo'n gezellig sfeer. Een bonus is ook wel dat die van Rituals zo lekker ruikt. Bedankt Claudia!

Favoriet. Moet ik nog meer zeggen? Kijk nou dat snoetje! Maar jammer genoeg is ze niet altijd zo lief als ze eruit ziet. Of misschien heeft ze gewoon een piek op mij, dat kan ook.

Kindertijd. Nou ja, kindertijd. Noem het maar gerust mijn hele leven. Deze ijsbeer houdt me al 22 jaar iedere nacht gezelschap en ik vind hem er best nog goed voorkomen. Alleen zijn neusje is wat geschonden, maar ik kan me zelfs niet meer herinneren hoe zijn normale neus eruit ziet.

In je tas. Dit is de tas die ik meeneem naar mijn werk. Al mijn mappen en boeken passen er makkelijk in en er is nog genoeg plaats voor een leesboek, een brooddoos en mijn survivalkit. Deze heb ik voor mijn verjaardag gekregen van mijn vriend en ik ben er super blij mee.

Aan het lezen. Veel boeken over Italiƫ want deze zomer vertrekken we richting Toscane. Bijna alles is geboekt, enkel de auto nog. Het deeltje van de dagen plannen vind ik het leukste. Hotels en vliegtuigen boeken vind ik eerlijk gezegd echt iedere keer weer een verschrikking. Als je nog een leuk plekje weet in Toscane dan hoor ik het graag!

Mijn tussenseizoen sneakers van Sacha. Aan de buitenkant beige, aan de binnenkant oranje. Niet te opvallend, dus helemaal mijn ding.

Hopelijk komt er ook een soortgelijke post in februari. Duimen maar dat ik het zolang volhoudt.
Liefs,
            Elke

2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Ik ben heel erg benieuwd om je volgende verslag te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen