28 augustus 2012

Games: Delicious Emily

Ik beken, ik heb er een nieuwe iPad verslaving bij. Namelijk het spelen van Delicious Emily spelletjes. Het concept is misschien wat simpel, je moet gewoon klanten bedienen van eten en drinken. Maar eens je begint is het heel moeilijk om te stoppen. Elk level wordt moeilijker en moeilijker en er komen steeds veranderingen bij dus je speelt ook verder omdat je wilt weten wat er komt.

Aan iedereen die ik het laat zien is er enthousiast over en de reacties op internet zijn ook lovend. Je hebt verschillende Delicious spelletjes. Ik heb Delicious: Emily's Childhood Memories uitgespeeld en ik heb er net Delicious: Emily's True love opgezet.
De Dilicious games kosten in de App Store €2,39. Je kan ook gratis één level spelen als je het eens wilt proberen. Heb je geen iPad niet getreurd je kan het ook gewoon downloaden op je desktop. Ik speel het meestal als ik moet wachten op iemand en er is geen tijd meer om iets nuttigs te doen, haha. Binnenkort vertrek ik naar Spanje en het is nogal een lange autoreis dus ik weet al hoe ik mijn tijd kan passeren.

 

Xxx Claudia

1 opmerking:

  1. Haha dit spelletje heb ik ook heel lang gespeeld. Maar ik had de gratis versie, dus had hem al snel uitgespeeld. ;)

    BeantwoordenVerwijderen