9 augustus 2012

Home: Mijn kamer


Al mijn hele leven lang woon ik in hetzelfde huis. Dit betekend ook, dat ik al heel mijn leven lang in dezelfde kamer slaap. Door de jaren heen (20 jaar lang, bijna 21, om precies te zijn) is mijn kamer al veel veranderd. Ze is roze, geel en blauw geweest. 
Vandaag de dag is ze nog steeds blauw en daar ben ik best tevreden mee. Al kan het in de winter wel een beetje kil overkomen. In deze 20 (bijna 21) jaar heeft er ook al van alles aan mijn muren gehangen, is de indeling minstens 7 keer verandert, ben ik van tapijt naar laminaat overgeschakeld en heb ik mijn bed helemaal gemolesteerd door er op te springen (maar niet tegen mijn moeder zeggen hoor). 


Vandaag hangt er alleen op de blauwe muur een collage van mijn favoriete prenten en posters uit de Flow (wat een heerlijk blad is dat toch).
Zoals je ziet heb ik ook al een aardige collectie boeken aangelegd, netjes op alfabetische volgorde gesorteerd. Het enige plekje dat jullie niet te zien krijgen is de kleerkast, maar dat is zo'n gigantisch groot en lomp geval, dat er toch niet zoveel aan te beleven is. In mijn kamer kun je ook een aantal kringloopschatten vinden zoals mijn Matroesjkas (of Baboesjkas), een letterbak waar al mijn nagellakjes in staan en een oude koffer waar ik mijn overige rommel netjes in kan opbergen. 

Ja Claudia, dat is je verjaardagscadeautje dat daar ligt, maar je zult nog geduld moeten hebben tot morgen hoor!

Ik ben er mij van bewust dat mijn kamer niet echt veel volwassenheid uitstraalt, maar ik denk zo bij mezelf dat ik later nog genoeg tijd heb om een volwassen huis te hebben, dus profiteer ik nu nog heel eventjes van gewoon doen wat ik echt mooi en leuk vind.

Liefs,
     Elke

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie en gezellige kamer! Ik kan niet wachten tot morgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Claudia, nu heb je hem eindelijk ook eens te zien gekregen hé :-), tot morgen!

      Verwijderen