10 augustus 2012

Gadget: iPad 2 uitgebreide review

Ik heb mijn iPad nu bijna een maand en ik ben er echt nog steeds zo enthousiast over! Eerlijk gezegd gebruik ik mijn iPad meer dan mijn desktop. Vooral om filmpjes te bekijken is de iPad veel sneller, gedaan met onderbrekingen.

Waar ik mijn iPad allemaal voor gebruik is skypen, tekstjes typen voor op de blog, youtube filmpjes bekijken, blogs lezen en boeken lezen.
Skypen op de iPad is super. Het beeld is heel zuiver en wat ook handig is, is dat je van camerarichting kunt veranderen zo kan je gemakkelijk iets laten zien of een rondleiding geven.
Ik heb een app gedownload I-LuvMoreWP en zo kan je heel fijne achtergronden op je iPad zetten. Nu staat er een afbeelding op met de tekst 'Touch me!' toepasselijk he. Films, muziek, boeken, foto's op je tablet zetten is zeer gemakkelijk. Via iTunes zet je het gewenste bestand over op je iPad. Via de App Store kan je alles kopen zowel gratis als apps waarvoor je moet betalen. Mijn desktop werkt onder het besturingssysteem van windows en ik ondervind echt geen problemen om bestanden over te zetten. Dus als je twijfelt tussen de Galaxy of iPad daarvoor moet je het zeker niet laten. Het is heel compact om overal mee naar toe te nemen en de batterij gaat zeker tien uur mee. Je kan er ook fijne spelletjes op spelen zoals Angry Birds en dankzij mijn nichtje heb ik Fruit Ninja ontdekt. Heel leuk en wat ook belangrijk is, ze zijn gratis.
Ik ben ook zeer tevreden over het toetsenbord van Logitech dat ik erbij gekocht heb. Wat wel niet duidelijk is wanneer je hem moet opladen. Ik heb hem nog maar twee keer opgeladen en toen was het zelf nog niet nodig.

Als er iemand vragen heeft of moeilijkheden ondervind met zijn iPad 2 dan mag je me die altijd stellen.

Xxx Claudia

2 opmerkingen:

  1. Hi Claudia en Elke. Ik las net jullie reactie op mijn blog. Zouden jullie je e-mailadres willen achterlaten, dan kan ik het één en ander even mailen. :)

    BeantwoordenVerwijderen