18 augustus 2012

New buy: Handtas

Een grote, handige handtas had ik nog niet. En nu dat ik mijn iPad en boeken dikwijls meeneem vond ik dat het tijd was dat ik er mij één kocht. Het duurde niet lang voor ik vond wat ik wilde.
Het is de Mia Satchel van het merk Nica geworden. De handtas kostte €79,00, dat is een aardige prijs voor een kwalitatief goede handtas. Ik heb de tas gekocht bij Tims in het Waasland Shopping Center. Je kan de handtassen van Nica ook online bestellen in hun Webshop.
Ik ben er heel tevreden mee. Ik hou van de retro stijl met de  vrolijke details in het leer en ook de binnenkant heeft een leuk stofje. Ze is ook super handig. Je hebt een heel groot vak en drie kleinere vakjes. Zoals je op de foto ziet heb je een klein en een lang oor.  

Nica is een jong en Engels handtassenmerk elk seizoen brengen ze vijftig verschillende modellen op de markt met bijhorende portemonnees.
 
Binnenkort komt er een what's in my bag op deze blog. So stay tuned!
 
Xxx Clauda
    

3 opmerkingen:

  1. Die is stoer zeg! Over de thermoskan: die heeft ze in een winkeltje in Lochem gekocht en ze hebben ze hier ook (gehad): www.juffrouwzonderzorgen.nl. Als je zoekt op thermoskan kitch kitchen of thermoskan chinees dan vind je ze wel...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ooh dank je wel voor je antwoord! Daar ga ik nu toch wel eens naar op zoek dan, dank je wel!

      Verwijderen