19 september 2012

Beauty: Mijn parfum collectie


Welke vrouw ruikt er nu niet graag verrukkelijk? En omdat die verrukkelijke geur niet vanzelf komt helpen we onszelf met een vleugje parfum hier en daar. Ik gebruik parfum sinds mijn 16de en sindsdien heb ik er samen met mijn moeder al een heel aantal flesjes doorgejaagd. Het eerste flesje dat we ooit kochten was het groene appeltje van DKNY. Deze hebben we nog eens opnieuw gekocht. Hebben jullie dat ook altijd, dat als je aan een geurtje ruikt, er direct een heleboel herinnering aan je voorbij flitsen? Klik op 'I want to know more ...' om onze hele verzameling te zien.

Amor Amor van Cacharel

Ik weet niet van welk merk deze is, maar die kreeg ik voordat ik vertrok naar Portugal. Hij ruikt een beetje naar suikerspin en is echt onwijs lekker!

Het appeltje van DKNY

Mijn favoriet van het moment: Daisy van Marc Jacobs. Hij ruikt zo heerlijk zomers!

Tommy girl is niet zo mijn ding, hij ruikt een beetje te straf en hij kruipt zo in mijn neus (bwek!) maar mijn moeder vind het heerlijk. 

Kreeg ik een paar jaar geleden voor mijn verjaardag van Claudia. Hij is nog niet zo vaak gebruikt, soms vind ik hem lekker en andere keren vind ik hem helemaal niet lekker. Het hangt er maar vanaf in welke stemming ik verkeer. 

Al deze geurtjes vind ik meer zomergeurtjes (behalve Amor Amor) en ik zoek een lekker zacht wintergeurtje. Heeft er iemand tips?

Liefs,
     Elke


9 opmerkingen:

  1. Daisy van Marc Jacobs is mijn favoriet!!! <3 LOVELY hahaha, die heb ik ook :)

    http://pinkandbeauty.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, mooie collectie hoor!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ah wauw, jij hebt een mooie collectie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie parfums, daisy zou ik ook wel willen hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik houd vooral van fruitige en zoete parfums zoals diegene die je uit Portugal hebt. Die is zeker wat voor mij! Jullie hebben zeker een mooie collectie parfums!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijke geurtjes! Ben gek op daisy :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Amai dat was ik al vergeten dat ik je dat gekocht heb, wel al heel lang geleden he :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha, Amor Amor herinner ik me nog wel van vroeger, dat was toen echt de Ășltieme geur! Mm, waarom heb ik hem eigenlijk niet? :P
    Ik heb helaas geen wintergeuraanraders - hoewel ik ook een flinke collectie parfums heb, is het eigenlijk allemaal meer geschikt voor de zomer...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goede collectie! Ben dol op die van Marc Jacobs!

    X

    BeantwoordenVerwijderen