3 november 2012

Love: Boekenbeurs


Ja hoor, de stage is gedaan en ik kan binnenkort afstuderen (hopelijk volgende week al). Nu heb ik een weekje herfstvakantie achter de rug dat volgepland was met leuke dingen en natuurlijk moest er deze week ook nog een beetje gewerkt worden voor school, want helemaal afgestudeerd ben ik nog niet. Gisteren was het dan weer tijd voor ons jaarlijkse uitstapje naar de boekenbeurs.
Deze keer ging ik niet met mijn ouders want nu mijn broertje een vriendin heeft, zit de auto veel te vol. Ik ging dus voor de allereerste keer alleen, met een vriendin, dat wel. Zoals ieder jaar (volgens mij ga ik al vanaf dat ik kan lopen) liep ik alle vier de gigantisch grote zalen vol boeken door. Helaas vond ik maar één boek dat echt naar mijn zin was, de andere boeken kon ik in de bibliotheek ook vinden, en dan vind ik het een beetje stom om al mijn geld daar aan uit te geven, aangezien ik een boek toch maar één keertje lees. Het boek waarvoor ik koos heet 'Meester, meester, meester!'. Een boek vol getuigenissen van meesters en juffen van vroeger. Omdat ik voor leerkracht ga (en bijna ben) leek me het super interessant om dat allemaal eens te lezen. Ook kocht een een boekenbeurs-tas voor 1 euro, want daar ben ik ondertussen een kleine verzameling van aan het aanleggen, ik heb er ondertussen al 3!
Wil je zelf nog genieten van de boekenbeurs dan kan dat nog tot 11 november in de Expo in Anwerpen. Heel makkelijk te bereiken met de tram, dan hoef je je leven niet te wagen in de drukke stad.

Liefs,
     Elke

4 opmerkingen:

 1. Wat hebben jullie een leuke blog, heerlijk die kleurtjes en bloemetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk boek! De boekenbeurs is zo fijn, ik mis het stiekem wel nu ik in Portugal zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, ik ben dol op boekenbeurzen! Echt als ik een miljoen had zou mijn huis een bibliotheek zijn, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam toevallig terecht op jullie blog, en jullie hebben echt een super leuke blog! ♥
  ik volg jullie, zouden jullie terug willen volgen?
  En zouden jullie mee willen doen aan mijn give-away? :) (http://fashiondreamsforever.blogspot.nl/2012/11/give-away.html)

  xoxo Sophie

  BeantwoordenVerwijderen