20 januari 2013

Mijn ebay aankopen voor iPhone


 

Af en toe bestel ik wel eens iets via het internet. En voor mijn iPhone bestel ik het liefst op ebay omdat het super goedkoop is en meestal zonder verzedingskosten. Ik zal je laten zien wat ik aangekocht heb.Dit zijn een soort van stikkers om je iPhone een ander kleurtje te geven. Kei handig is dit! Het brengt supper gemakkelijk aan en het laat geen lijmresten achter. En dat voor maar € 1,04. Het lijkt echt of je een roze iPhone hebt. Je hebt ze ook in deze kleuren. Dat blauw en groen vind ik ook heel mooi. Misschien dat ik deze later eens bestel.


Dit is een roze hardcover met glinstertjes. Ik vind dit in het echt mooier dan op de foto. De glinstertjes geven wel een beetje af maar voor € 2,48 vind ik dat niet zo erg. Je kan ze ook nog in andere kleurtjes bestellen.

Deze twee aankopen komen uit China. De hardcover had ik binnen twee weken maar op de stikkers heb ik wel zeker 6 weken moeten wachten. Ik dacht dat ik ze nooit ging ontvangen maar je betaalt dan ook geen verzendingskosten.

Ook had ik nog een screenprotector bestelt maar dat raad ik jullie niet aan omdat er allemaal blazen onder kwamen bij het aanbrengen  dus heb ik die er terug afgedaan.

Ik zoek altijd via nu kopen, wereldwijd en laagste prijs + verzendingskosten bovenaan. Zo ben je zeker dat je het goedkoopste eerst hebt.

Xxx Claudia 

1 opmerking: