15 januari 2013

My favorite soaps of 2012!


Vandaag is het de laatste "favorites of 2012". Wat mijn favoriete films en boeken zijn van vorig jaar hebben jullie al kunnen lezen. En we eindigen met de beste series die ik in 2012 ontdekt heb.

The Vampire Diaries


Ik hou van the CW series! The O.C., One Tree Hill, The Gilmore Girls en nu ook The Vampire Diaries. De titel spreekt vanzelf 'The Vampire Diaries' is een serie dat gaat over vampieren. Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen er gebeurt zoveel in deze serie en elke aflevering is super spannend! Dus ook super verslavend! Seizoen 1 heb ik gevolgd op tv maar omdat ik niet kon wachten heb ik seizoen 2 en 3 op dvd. 

Revenge

 

Elke dinsdagavond kijk ik uit naar een nieuwe alflevering van Revenge op vijftv. Revenge gaat over Emily Thorne, een vrouw die terugkeert naar The Hamptons, een plek waar ze de zomer vaak doorbracht met haar (overleden) vader, om wraak te kunnen nemen op iedereen die haar en haar familie heeft kwaad gedaan in het verleden. Centraal in haar plan staat de wraak op Victoria Grayson, een vrouw op wie haar vader verliefd was en hem heeft bedrogen en bestolen. 

Pretty Little Liars


Pretty little Liars is niet echt een serie van een hoog niveau maar toch is het best verslavend. Eens je ernaar begint te kijken wil je weten hoe het verder afloopt. Het gaat over vier vriendinnen Aria, Emily, Spencer en Hanna die na de dood van hun vriendin All gestalkt worden door een zekere A. Maar wie is A.?

Game of Thrones


De Zeven Koninkrijken vormden ooit zeven aparte staten maar werden verenigd door de Targaryens. Zij regeerden bijna 300 jaar over de Zeven Koninkrijken totdat Aerys II Targaryen "de gekke koning" door een verbond van BaratheonsStarksArrynsTullingsen Lannisters werd afgezet en gedood. Robert Baratheon werd de nieuwe koning. De Zeven Koninkrijken worden van het verre noorden gescheiden door de grote ijsmuur. De muur wordt bemand door de Nachtwacht ("Night's Watch"), die het rijk beschermen tegen de gevaren van achter de muur. Na de dood van Aerys II Targaryen vluchtten zijn jongste kinderen, Visery en Daenarys, naar Essos, het oostelijke continent.
Het verhaal van Game of Thrones speelt zich af in een mythische wereld.

Deze series zijn echt leuk om naar te kijken. Ideaal voor op een zondag of gewoon een dagje als je geen zin hebt om iets te doen. Welke series zien jullie graag?

Xxx Claudia
5 opmerkingen:

 1. Ik bij seizoen 2 van TVD moet gauw weer eens verder gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben jullie een mooie Lay-out!!
  Zullen we elkaar volgen?
  X Noah
  www.mymistyrose.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat lijkt me leuk! ik volg je nu via bloglovin. Jij hebt ook een leuke lay-out! :)

   Verwijderen
 3. Haha ik ben ze allemaal begonnen te kijken maar gestopt... Ben nu helemaal verslaafd aan Girls :)

  BeantwoordenVerwijderen