6 februari 2013

New Buy: Camera


Sinds ik 16 was (ik ben nu 21) gebruikte ik voor al mijn foto's een kleine digitale camera van Sony. Prima toestelletje en ik heb er veel leuke foto's mee kunnen trekken, maar na een tijdje wou ik wel wat meer. Vaak waren mijn foto's wazig of bewogen (maar dat lag waarschijnlijk aan het gebrek aan camera-kennis mijnerzijds) dus ik vond het tijd om eens voor iets serieuzers te gaan. Samen met mijn vriend (co-ouderschap weet je wel) kocht ik een Sony Nex 3F. Het is geen spiegelreflex maar een systeemcamera. De foto's zijn van behoorlijke kwaliteit, natuurlijk is spiegelreflex altijd beter, maar ik ben er zeer tevreden mee. Er zitten ook allemaal van die grappig functies op zoals Toy Camera, Retro, Panorama, ... Als je op zoek bent naar een degelijke camera dan kan ik de Nex zeker en vast aanraden hoor.

Nog eventjes goed oefenen en ik denk dat er wel wat mooie foto's uit de bus zullen komen. Om mezelf te trainen doe ik mee aan het 365-dagen project van FatMumslim en het heeft me al enorm vooruit geholpen.

Vooral mijn katten zijn nu het slachtoffer van de nieuwe aankoop. Dat vinden ze natuurlijk helemaal geweldig die ijdeltuiten. 

Liefs,
 Elke

5 opmerkingen:

 1. Die foto's van jouw katten zijn echt prachtig! Ik heb thuis ook drie (kat)modellen lopen, maar die van mij vinden het echt niet leuk als ik hun fotografeer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor het lieve compliment! Ik heb er hier ook drie rondlopen, de ene al wat happier met de nieuwe camera dan de ander.

   Verwijderen
 2. Leuke camera! En je tilt je in ieder geval geen hernia ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, ook een van de belangrijkste redenen waarom we hem kochten. Helaas weegt de lens die er op zit wel heel wat.

   Verwijderen