1 mei 2013

Project 365: February


Ja ja, goed, ik weet wel wat je denkt. 'Hoezo februari? We zijn toch al bijna mei?' Ik moet eerlijk toegeven dat ik als heel wat gesjoemeld heb met dit project. En ja, het gesjoemel begon al in februari. Ik neem mijn camera niet iedere dag mee (eigenlijk bijna nooit), dus als de gelegenheid zich voordoet om een heel aantal foto's van het project in één keer te trekken, dan doe ik dat ook. Momenteel loop ik bijna twee maanden achter. Ik zit nu aan maart. Maar dat maakt me helemaal niets uit. Zolang ik het project maar voltooi in 2013, dan ben ik al heel gelukkig. Ik vind het namelijk zo leuk om al die kleine dingen te vereeuwigen op de gevoelige plaat. Dingen waar ik anders nooit een foto van zou trekken, krijgen nu wat aandacht. Dus niet zeuren en geniet maar van de foto's van februari.


9 februari: De voordeur van het griezelige alleenstaande kasteeltje. 


 11 februari: Iets dat je gelukkig maakt. Een lekkere kop thee (Turkish Apple) op een koude winterdag en een nieuw notitieboekje. (1,45 euro bij de Action!)


12 februari: In je kleerkast. Een kleerkast die nodig eens uitgemest moet worden!


20 februari: Iets dat je haat om te doen. Verbeteren, en zeker stelwerkjes verbeteren! Leuk hoor al die verhaaltjes, maar die schrijffouten en zinsconstructies verbeteren is er net iets teveel aan.


21 februari: Je handschrift. Helaas hebben we nog geen macrolens waardoor close-ups bijna altijd wazig zijn. Hier zie je een geschreven lijstje van alle boeken die ik nog wil lezen.


24 februari: In het badkamerkastje.


25 februari: Iets groen.

Liefs,
     Elke

2 opmerkingen:

  1. Jij hebt echt een heel mooi handschrift! Ik zag boetekleed op je lijstje staan, ik heb hem al gelezen. Echt een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je voor het compliment, wat lief van je! :-) Ik wil hem al een heel tijdje lezen maar het komt er maar niet van, de lettertjes in mijn versie van het boek zijn zo klein :P

      Verwijderen