17 oktober 2013

Speelvriend

Als ik dit dingetje zie dan flitsen er onmiddellijk alleen maar nostalgische gelukkige-kinderen-herinneringen voorbij van lange autoritten richting Spanje. Samen met mijn broer werd er op de achterbank niet veel anders gedaan (tot de batterij plat was) dan 'gamen'. Wat kon ik verschrikkelijk excited worden van een nieuw spelletje en mijn teleurstelling was altijd gigantisch wanneer ik alweer 'vast' zat in een spel. Ik zit nog steeds te zoeken naar de oplossing in Zelda (blauwe versie). Wie mij kan helpen laat het maar weten!
Het 'gameboyen' zit wel een beetje in de familie. Mijn broer hielp me altijd verder in de spelletjes en mijn mama had (heeft stiekem nog steeds) een serieuze Tetris-verslaving. Door haar ontdekte ik dat je dat spel ook gewoon uit kunt spelen!


Een heel aantal spelletjes heb ik nog maar pas gekocht op de rommelmarkt. Het jeukt toch altijd als ik ze zie liggen. In mijn collectie ontbreekt nog Warioland 3, mijn all time favorite!

Wat zijn jouw lievelingsspelltjes?

Liefs,
       Elke

6 opmerkingen:

 1. Zo tof! Wij hebben ons daar ook uren en uren mee geamuseerd op weg naar Zuid-Frankrijk. Heerlijk! Wij hadden zo die grote grijze bakken, enkel mijn broer heeft ooit zo ne hippe gameboy colour gehad. Het voordeel van de jongste te zijn. Wij speelde ook tetris tegen elkaar met ne kabel ertussen. Heerlijk! Vooral grappig wanneer de 2 aan de kant van het raam tegen elkaar speelde, en de derde in het midden zat daar een beetje gewijzeld met die kabel. :) Heerlijke herinneringen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha zo grappig, ik had vroeger precies dezelfde! Speelde er pokemon of zelda op, maar moet zeggen dat ik er niet een ster in was. Te ongeduldig. Als ik vast zat in een spelletje stopte ik er gewoon mee en ging ik weer lezen. Sowieso mocht ik nooit te lang op dit ding spelen van mijn ouders ;) Als ik nu zo die foto's zie krijg ik wel weer zin om me eens aan een spelletje te wagen, al was het alleen al uit jeugdsentiment ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hee ik had ook een gele!! en Warioland is echt de max!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had een grijze gameboy gehad, maar een gele variant is veel toffer! Laatst de blauwe Zelda uitgespeeld. Ik was de zolder aan het opruimen en zag de Zeldadoos en toen dacht ik - moet maar een keer uitspelen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, die goeie ouwe tijd. Mijn broertje en ik konden daar op de achterbank ook urenlang zoet mee gehouden worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen