9 juli 2012

Cinema: Under the Tuscan Sun


Onlangs keek ik samen met mijn mama en zus naar de film ‘Under the Tuscan Sun’. Het is echt zo’n film die je moet bekijken op een warme zomeravond. De prachtige beelden van het Italiaanse Toscane zorgen ervoor dat je direct in een vakantiestemming komt. Niet alleen het uitzicht kon me bekoren maar ook het verhaal zat goed in elkaar.
Het gaat over een vrouw die na haar scheiding een reis naar Toscane aangeboden krijgt van haar beste vriendin. Eenmaal daar aangekomen vindt ze een bouwvallig huis. Het huis laat haar niet meer los en ze besluit het te kopen. Zo belandt ze in een avontuur dat haar hele leven verandert. Je krijgt er gewoon zin van om zelf je boeltje te pakken en te verhuizen naar een Zuiders land.
Diane Lane heeft haar rol als Frances fantastisch neergezet en het is wel grappig om Sandra Oh a.k.a. Christina in iets anders te zien spelen dan Grey’s Anatomy.
Kortom een super gezellige film ideaal om samen met je zus en mama of vriendinnen naar te kijken. Van zo’n relaxed avondje kan ik echt genieten!


Goodbye butterfly,
        Claudia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten