11 augustus 2012

New Buy: KringloopspulletjesIn de kringloop heb ik al een heel aantal leuke spulletjes op de kop kunnen tikken. Matroesjka's (of Baboeska's), een oude reiskoffer, een letterbak, een aantal boeken, ... Een paar dagen geleden kreeg ik eindelijk weer de kans om nog eens naar de kringloop te gaan. Samen met mijn schoonmoeder heb ik er een hele dag van gemaakt en we hebben in totaal zo'n 3 kringlopen bezocht. Mijn favoriete winkel is die in Hulst. Daar staan alle spulletjes in een oude schuur opgeslagen en alles ligt zo'n beetje door elkaar. Als je daar iets vindt, dan heb je het ook echt gevonden want je moet goed zoeken om tussen al die rommel iets leuks te vinden. De andere twee winkels vond ik wat minder doordat ze veel te georganiseerd en netjes waren, zo voelt het niet meer aan als een echte schattenjacht. 

Deze keer heb ik weer heel wat leuke spulletjes op de kop kunnen tikken, geen decoratie-dingetjes, maar spelletjes en boeken.

Een heel erg oude versie van Zeeslag (volgens mij uit Amerika of Engeland, dat zou het Engels op de doos verklaren) voor maar 2 euro. 

Meer een boek voor mijn vriend want die is gek op dit soort 'rare' boeken. Ik denk dat de meesten het wel kennen. Je stelt een ja/nee-vraag, dan sla je het boek open en voila, je hebt je antwoord. Ik zou er wel geen al te grote beslissingen van laten afhangen maar het is wel leuk, voor maar 1,5 euro. 


Galgje met een echt skelet om op te hangen. Leuk voor later in de klas als ik er een dood momentje is of als opstart van een nieuw wero-thema. Ook uit Amerika of Engeland, voor maar 75 cent. 

Leuke stempeltjes voor maar 50 cent. In de winkel zijn deze altijd zo duur maar in de kringloop valt dat allemaal wel mee. Helaas gaat het dekseltje van het stempelkussen niet meer open, dus daarvoor zal ik een nieuw moeten kopen, maar dat is geen ramp hé voor zulke schattige stempeltjes!

Voor mij was het zeker een geslaagde dag, in totaal was ik 4,75 euro kwijt dus daar mag ik best tevreden mee zijn vind ik.

Liefs,
     Elke

1 opmerking:

  1. He dat is een goed idee zeg, om spelletjes te kopen bij de kringloop!

    BeantwoordenVerwijderen