24 augustus 2013

Blogmeet


Vorige maand vroeg Plutomeisje haar blog of er iemand zin had in een blogmeet in Gent. Ik was in een zeer impulsieve bui die dag en meldde me direct aan. Begin augustus begon ik al wat koudwatervrees te krijgen maar tegen de tijd dat ik me wou afmelden zag ik dat ik al te laat was. Goed, dan zou ik het maar moeten doen, al die vreemde meisjes ontmoeten. Spannend! Afspraak op 13 augustus om 2 uur in het Abdijpark in Gent. Iedereen moest een dessertje en cadeautjes meebrengen.

Samen met mijn moeder ben ik gaan brainstormen over dessertjes en cadeautjes. Toch niet zo gemakkelijk hoor. Ik had niet het materiaal om echt iets creatiefs te doen, en wat zou ik dan doen moest ik het materiaal wel hebben? Uiteindelijk heb ik voor iedereen een lief potje gevuld met snoep. Als dessert koos ik voor Kwarktaart van mijn goede vriend Dr. Oetker. Het viel erg in de smaak gelukkig!

Ik was best wel zenuwachtig maar al snel bleek dat dat nergens voor nodig was hoor! Stuk voor stuk waren het hele lieve dames en ze hebben me geïnspireerd om het bloggen terug op te pikken (en daar ben ik blij om!). Onze picknick duurde wel tot 6 uur! Toen moesten we wel vertrekken want het park ging sluiten. Anders hadden we daar waarschijnlijk nog gezeten. Iedereen had zijn uiterste best gedaan op de dessertjes en cadeautjes en ik voelde me al wat misselijk worden van al die zoetigheden.

Helaas heb ik op de moment zelf geen foto's getrokken omdat ik me op de één of andere manier nooit goed op mijn gemak voel als ik mijn camera bovenhaal. Daar zal ik nog wat aan moeten wennen. Ik had hem nochtans wel bij! Om deze post toch niet foto-loos te maken heb ik een paar fotootjes van de prachtige cadeautjes gemaakt.Deze lieve dames waren aanwezig: TineElineLeliePebblynElodieKelly, Fenne en Nele. Bezoek zeker hun sites eens aangezien velen onder hen wel hele mooie foto's van de dag hebben gemaakt en ze allemaal hele leuke blogs hebben natuurlijk. 

Liefs,
      Elke

5 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk dat jullie dat gedaan hebben! Kan me voorstellen dat je het spannend vond maar knap dat je gewoon gegaan bent! Meestal vallen dat soort dingen reuze mee :)! En kwarktaart valt altijd in de smaak, heerlijk toch!!

    Als je het leuk vind kun je vandaag meedoen aan mijn Linkparty! Hierin kun je reclame maken voor 3 van jouw leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto én een link naar jouw blog! Super tof toch ?:) Zou het gezellig vinden als je mee zou doen!

    Veel liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja spannend! Heb ik ook een keertje gedaan, zo vreemd om de mensen achter een blog te leren kennen haha, maar wel super leuk :) Fijne cadeautjes!

    BeantwoordenVerwijderen